Europa Conference League

Βιεϊρίνια: «Είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση»

Τη σπουδαία πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τα απαιτητικά ματς στα playoffs της Stoiximan Super League ανέλυσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Τις σκέψεις του για το παιχνίδι κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, την τρομερή εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στους Κροάτες, αλλά και τη δική του απόδοση, ανέλυσε ο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Εκείνο που τόνισε ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι πως εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι μαθημένοι να αγωνίζονται υπό πίεση και πως ζουν για να παίζουν τόσο σημαντικά παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στους Κροάτες

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιεϊρίνια μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Για το αν πίστευε στην πρόκριση: «Γνωρίζοντας πόσο καλή ομάδα είμαστε και τους παίκτες που έχουμε περίμενα ότι θα προκριθούμε. Το παιχνίδι μας στο Ζάγκρεμπ δεν ήταν από τα καλύτερα που κάναμε, όμως ήξερα ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ντίναμο. Έπρεπε να αντιδράσουμε και για τα αποτελέσματα που φέραμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Θεωρώ ότι αυτό το καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση, που ήταν απάντηση για ό,τι περάσαμε τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε αλλά και για την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προέρχονταν από άσχημα αποτελέσματα: «Είμαστε μαθημένοι στην πίεση και μαθημένοι να παίζουμε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με την Ντίναμο. Ζούμε για αυτά τα παιχνίδια. Φυσικά και δεν ήταν ευχάριστο το αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ. Θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Όπως είπα ξέραμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και θα έπρεπε να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο ως εικόνα έδειξε τι μπορούσαμε να κάνουμε. Θεωρώ ότι όλοι και όσοι ξεκίνησαν στην ενδεκάδα, αλλά και όσοι μπήκαν αλλαγή στο παιχνίδι έδωσαν το 100% του εαυτού τους για την πρόκριση. Τώρα έχουμε κάποιες εβδομάδες για ξεκούραση ώστε να μαζέψουμε δυνάμεις και να συνεχίσουμε με αυτή την εικόνα στα playoffs».

Για τις διακυμάνσεις στα αποτελέσματα και τα συναισθήματα: «Είναι φυσικό σε μια τόσο μεγάλη σεζόν με τόσα πολλά παιχνίδια να υπάρχουν και πάνω και κάτω. Το θέμα είναι η αντίδραση που θα πρέπει να έχουμε. Με την Ντίναμο αντιδράσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δείξαμε τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε σε τόσο δύσκολα παιχνίδια».

Για τα ατομικά ρεκόρ που πετυχαίνει με την φανέλα του Δικεφάλου: «Δεν κοιτώ τους αριθμούς. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα την ομάδα όποτε με χρειαστεί. Με χρειάστηκε και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου αλλά και την εμφάνιση της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x